ТОМ МУР, 100-ГОДИШНИКОТ КОЈ СОБРА 33 МИЛИОНИ ФУНТИ ЗА БРИТАНСКИТЕ ЗДРАВСТВЕНИ РАБОТНИЦИ, СЕ ЛЕКУВА ОД КОВИД-19