ЏЕФ БЕЗОС ПО 60 ГОДИНИ ЌЕ Ѝ ГО ОСТВАРИ СОНОТ НА НЕСУДЕНА АСТРОНАУТКА ДА ПАТУВА ВО ВСЕЛЕНАТА