волк

Таг
3Вести

АРКТИЧКИ ВОЛЦИ ПРИСТИГНАА ВО СКОПСКАТА ЗООЛОШКА ГРАДИНА

ХИМАЛАЈСКИОТ ВОЛК КОЈ СЕ АДАПТИРАЛ НА ЖИВОТ СО НИСКО НИВО НА КИСЛОРОД ЌЕ СТАНЕ ПОСЕБЕН ВИД

18.000 ГОДИНИ СТАРО ЖИВОТНО ПРОНАЈДЕНО ВО СИБИРСКИ МРАЗ ГИ ПОДЕЛИ НАУЧНИЦИТЕ