вонземјани

Таг
4Вести

АСТРОНОМИТЕ ПРВПАТ ЌЕ ГО ИСТРАЖУВААТ ЦЕЛОТО НЕБО ВО ПОТРАГА ПО ВОНЗЕМЈАНИ

НИКОЈ НЕ СЕ ОБИДЕ ДА УПАДНЕ ВО ОБЛАСТ 51 ВО НЕВАДА ЗА ДА ВИДИ ВОНЗЕМЈАНИ

БОГ НЕ ПОСТОИ, ВЕЛИ СТИВЕН ХОКИНГ ВО ПОСЛЕДНАТА КНИГА

КИМ ВАЈЛД СЕ ИНСПИРИРАШЕ ЗА НОВИОТ АЛБУМ ОД СРЕДБА СО ВОНЗЕМЈАНИ