„ИКЕА“ ЌЕ ГРАДИ СТАНОВИ ВО АНГЛИЈА ШТО ЌЕ ЧИНАТ ОНОЛКУ КОЛКУ ШТО МОЖЕ ДА СЕ ПЛАТИ