ЈАПОНКА Е НОВАТА СВЕТСКА ШАМПИОНКА ВО СВИРЕЊЕ ВОЗДУШНА ГИТАРА, ЗА НАГРАДА ДОБИ ВИСТИНСКА ГИТАРА