возила

Таг
3Вести

СКОПЈЕ ЌЕ ГО ОДБЕЛЕЖИ ДЕНОТ БЕЗ АВТОМОБИЛИ СО ЗАТВОРАЊЕ НА ЕДНА УЛИЦА ВО АЕРОДРОМ

ХОЛАНДИЈА ЈА НАМАЛУВА МАКСИМАЛНАТА БРЗИНА НА ПАТИШТАТА ПОРАДИ КРИЗАТА СО ЗАГАДУВАЊЕТО

„ФОРД“ РАЗВИВА ВОЗИЛА БЕЗ ВОЗАЧИ КОИ ЌЕ РАЗНЕСУВААТ НАБАВКИ ОД ПРОДАВНИЦИ