вселенски лет

Таг
2Вести

ДЕВЕТ ЖЕНИ МЕЃУ АСТРОНАУТИТЕ НА НАСА КОИ ЌЕ ПАТУВААТ НА МЕСЕЧИНАТА ОД 2024

КОМЕРЦИЈАЛНАТА ВСЕЛЕНСКА КАПСУЛА НА ИЛОН МАСК УСПЕШНО СЕ ВРАТИ НА ЗЕМЈАТА