вселенски туризам

Таг
2Вести

РИЧАРД БРЕНСОН СЕ ПОДГОТВУВА ЗА ЛЕТ ВО ВСЕЛЕНАТА

РУСИЈА САКА ДА ГРАДИ ЛУКСУЗЕН ХОТЕЛ ВО ВСЕЛЕНАТА, ПРЕСТОЈОТ БИ ЧИНЕЛ 40 МИЛИОНИ ДОЛАРИ