„Вујко Вања“

Таг
2Вести

АКТЕРИТЕ ПЕТАР ГОРКО И НИКОЛА ПРОЈЧЕВСКИ ДОБИЈА ИКОНИ СО АНГЕЛОТ ОД КУРБИНОВО ОД МИНИСТЕРКАТА ЗА КУЛТУРА КОСТАДИНОВСКА- СТОЈЧЕВСКА

ПРВЕНЕЦОТ НА БИТОЛСКИОТ ТЕАТАР ПЕТАР ГОРКО И НИКОЛА ПРОЈЧЕВСКИ СЛАВАТ ЈУБИЛЕЈ СО „ВУЈКО ВАЊА“