забава

Таг
20Вести

Д ФЕСТИВАЛ ЌЕ ПРАВИ ПРОМОТИВНА ЗАБАВА ВО СКОПЈЕ СО ВИКТОРИЈА ОД ЕВРОВИЗИСКИТЕ ПОБЕДНИЦИ „МАНЕСКИН“

НАЈГОЛЕМ СОБИР НА ДИЏЕИ ВО ИСТОРИЈАТА НА МАКЕДОНИЈА – „ХАЈНЕКЕН“ ГО СЛАВИ 150. РОДЕНДЕН СО ЖУРКА СО 150 ДИЏЕИ ВО ГРАДСКИ ПАРК ВО СКОПЈЕ

ШВЕДСКА ОДБЕЛЕЖУВА 500 ГОДИНИ НЕЗАВИСНОСТ СО МУЗИКА, ИНОВАЦИИ И СЛАТКИ ВО ГРАДСКИ ПАРК

ИЛЈАДНИЦИ ПОСЕТИТЕЛИ СЕ ЗАБАВУВАА НА СТРУМИЧКАТА ВЕРЗИЈА НА ЕГЗИТ

ДЕНЕСКА СВИРКА И ЖУРКА НА ПОКРИВОТ НА КУЛИТЕ „ЏЕВАХИР“

„НИКОЛА КАРЕВ“ ПРАВИ ЗАБАВА СО СРЕДНОШКОЛСКИ БЕНДОВИ, ВЛЕЗОТ ЧИНИ ЕДНА БАТЕРИЈА ИЛИ ДВЕ ПЛАСТИЧНИ ШИШИЊА

ВЕРА ЈАНКОВИЌ И ДИЏЕЈ ЦЕНА ЌЕ ПРИДОНЕСАТ ДА ЗАБОРАВИТЕ НА ГОДИНИТЕ НА РЕТРОЗАБАВАТА „ЗАСЕКОГАШ МЛАД“

КВАРТЕТОТ НА ГРУЈОВСКИ И „ФИРС“ СО КОНЦЕРТИ НА ГОДИШНАТА ЗАБАВА НА СКОПСКИ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ

ПАЗАРОТ НА ВИДЕОИГРИ СЕГА Е ПОГОЛЕМ ОД ВИДЕО И МУЗИЧКИОТ МАРКЕТ ЗАЕДНО

ПРИНЦОТ ЧАРЛС СЛАВИ 70 ГОДИНИ СО ЧАЈАНКА СО ВРСНИЦИ И ЗАБАВА ВО БАКИНГАМСКАТА ПАЛАТА