забавен парк

Таг
5Вести

„НИНТЕНДО“ ГО ИЗГРАДИ СВЕТОТ НА СУПЕР МАРИО ВО РЕАЛНОСТА ВО ВИД НА ПАРК ОД 550 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

НА НАЈДОЛГИОТ ТОБОГАН НА СВЕТОТ ВОЗЕЊЕТО ЌЕ ТРАЕ ЧЕТИРИ МИНУТИ

КОПЕНХАГЕН ЌЕ ДОБИЕ ХОТЕЛ „Х. К. АНДЕРСЕН“ ВО ФОРМА НА БУДИСТИЧКИ ХРАМ

НОВИОТ ТЕМАТСКИ ЗАБАВЕН ПАРК ВО СКОПЈЕ ЌЕ ГИ ЗАДОВОЛИ И ОНИЕ КОИ БАРААТ ПОВЕЌЕ АДРЕНАЛИН