Зафир Хаџиманов

Таг
5Вести

ЗАФИР НИ ГИ ГРАБАШЕ ДЕВОЈКИТЕ, СЕ РАСПЛАКА РЕЖИСЕРОТ КОЛЕ АНГЕЛОВСКИ НА КОНЦЕРТОТ ПОСВЕТЕН НА ХАЏИМАНОВ

НИКОЛА РИСТАНОВСКИ ЈА ИСПЕА ПОСЛЕДНАТА ПЕСНА НА ЗАФИР ХАЏИМАНОВ, „КАМЕН“

ПРВИТЕ НАСТАПИ МИ БЕА ДОМА КАЈ ДЕДО МИ ЗАФИР, ВЕЛИ ПЕЈАЧКАТА МАРТА ХАЏИМАНОВ ПРЕД КОНЦЕРТОТ ВО СКОПЈЕ

СЕМЕЈСТВОТО НА ЗАФИР ХАЏИМАНОВ ЌЕ ПЕЕ ВО НЕГОВА ЧЕСТ НА КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ

КОНЦЕРТ СО ПЕСНИ ОД ЕСМА, ТОШЕ, ГОЦЕ АРНАУДОВ, ЈОНЧЕ ХРИСТОВСКИ, ПЕПИ БАФТИРОВСКИ, ЗАФИР ХАЏИМАНОВ, ДРАГАН ВУЧИЌ И ВЛАТКО ИЛИЕВСКИ ВО ФИЛХАРМОНИЈА