закон

Таг
4Вести

МАКЕДОНИЈА ЗАБРАНИ УВОЗ НА ОТПАД ШТО ЌЕ СЕ КОРИСТИ КАКО ГОРИВО

НОВ ЗЕЛАНД ДОНЕСЕ ИСТОРИСКИ ЗАКОН ЗА ПОСТИГНУВАЊЕ НУЛТА СТАПКА НА ШТЕТНИ ЕМИСИИ ДО 2050

МАКЕДОНИЈА ВОВЕДУВА РЕД ВО ВОЗЕЊЕТО ЕЛЕКТРИЧНИ ТРОТИНЕТИ, ЌЕ ИМА И КАЗНИ

ИСЛАНД СТАНА ПРВАТА ЗЕМЈА СО ЗАКОНСКИ РЕГУЛИРАНА ЕДНАКВА ПЛАТА ЗА МАЖИ И ЖЕНИ