ВО РЕКА ВО АФРИКА ОТКРИЕНА НАЈСТАРАТА ДРВЕНА СТРУКТУРА НА СВЕТОТ, НАПРАВЕНА ПРЕД ПОЛА МИЛИОН ГОДИНИ