ЈОКО ОНО ЈА ОБЈАВИ НОВАТА ВЕРЗИЈА НА „ЗАМИСЛИ“, ОТКАКО ПО 46 ГОДИНИ Ѝ БЕШЕ ПРИЗНАТО КОАВТОРСТВО НА ПЕСНАТА