Зара

Таг
2Вести

ГАЗДАТА НА „ЗАРА“ ЌЕ ЗАТВОРИ НАД 1.000 ПРОДАВНИЦИ НИЗ СВЕТОТ

МЕЛАНИЈА ТРАМП ГИ ПОСЕТИ ДЕЦАТА-МИГРАНТИ ВО ЈАКНА СО НАТПИС „НЕ МИ Е ГАЈЛЕ, А ТЕБЕ?“