засолниште

Таг
2Вести

КИТОВИ КОИ 10 ГОДИНИ ПОМИНАА ВО ЗАРОБЕНИШТВО ПРВПАТ СЛОБОДНО ЗАПЛИВАА ВО ЗАСОЛНИШТЕТО НА ИСЛАНД

СТАРИ КИТОВИ ОД ЗАБАВНИ ПАРКОВИ ЌЕ ДОБИЈАТ НОВ ДОМ ВО ЗАЛИВ ВО КАНАДА