„заспаната убавица“

Таг
2Вести

БАЛЕТСКАТА ПРЕТСТАВА „ЗАСПАНАТА УБАВИЦА“ СО РАЗЛИЧНИ СОЛИСТИ ВЕЧЕРВА И УТРЕ ВО ОПЕРАТА

НА 16 ГОДИНИ ГО ЖИВЕАМ СОНOT – БАЛЕРИНАТА СТЕФАНИЈА ГАШТАРСКА НАСТАПИ ВО БОЉШОЈ