МЕТЈУ ПЕРИ ЗАРАБОТУВАЛ 1,1 МИЛИОН ДОЛАРИ ПО ЕПИЗОДА НА ВРВОТ НА СЛАВАТА, ФИНАЛЕТО НА „ПРИЈАТЕЛИ“ ГО ГЛЕДАА 52,2 МИЛИОНИ ЛУЃЕ ВО САД