ПОРАСНАВ СО „ЛЕБ И СОЛ“, СЕГА СО РАДОСТ ЌЕ ГИ СВИРИМЕ СО ЏЕЗЕРИТЕ, ВЕЛИ ЏИЈАН ЕМИН ПРЕД КОНЦЕРТОТ ВО СКОПЈЕ