здравје

Таг
9Вести

МАЛИНИТЕ СЕ НАЈЗДРАВОТО ОВОШЈЕ СО НАЈМАЛКУ ШЕЌЕР, А ГРОЗЈЕТО ВО ПОГОЛЕМИ КОЛИЧИНИ ТРЕБА ДА СЕ ИЗБЕГНУВА

3.000 ЖЕНИ ТРЧАА НА 11. ТРКА НА АВИЦЕНА, ПОБЕДИ БИЉАНА КИРАЏИЕВА

„АЛКАЛОИД“ СО КАМПАЊА „60 СЕКУНДИ ЗДРАВЈЕ“ ЗА ПОЗДРАВ ЖИВОТ

МОЖЕ ДА СЕ ДАДЕ МЕДИЦИНСКА ДИЈАГНОЗА СПОРЕД ПОСТОВИ НА ФЕЈСБУК, ВЕЛИ АМЕРИКАНСКО ИСТРАЖУВАЊЕ

ПОТКУП ЗА ЛЕКАР НЕ Е ОБВРСКА – ПОЧНА ПРОЕКТОТ ПРИЈАВИ КОРУПЦИЈА

ДВИЖЕТЕ СЕ НА РАБОТНОТО МЕСТО ЗА ДА ГИ СПРЕЧИТЕ БОЛКИТЕ, ВЕЛАТ ГЕРМАНСКИ НАУЧНИЦИ