ПО НАЈДОБРИОТ ИЗБОРЕН РЕЗУЛТАТ ДОСЕГА, ЗЕЛЕНИТЕ КОНЕЧНО СТАНУВААТ ВЛИЈАТЕЛЕН ИГРАЧ ВО ЕВРОПА