РАСЕЛ КРОУ ЌЕ БИДЕ ЗЕВС, А КРИСТИЈАН БЕЈЛ ГЛАВНИОТ НЕГАТИВЕЦ ВО НОВИОТ ФИЛМ ЗА ТОР