ВО СЕЛО Е НАЈТЕШКО ДА СИ ГРАДОНАЧАЛНИЧКА, ВЕЛИ ЖАКЛИНА ЈОВАНОВСКА, ПРВАТА ЖЕНА НА ЧЕЛО НА СТАРО НАГОРИЧAНЕ