Жан-Лук Пикард

Таг
2Вести

РЕКОВ ПАК БИ ГО ИГРАЛ ПИКАРД САМО АКО Е НЕШТО РАЗЛИЧНО, ВЕЛИ ПАТРИК СТЈУАРТ ЗА НОВАТА СЕРИЈА

ПАТРИК СТЈУАРТ СЕ ВРАЌА ВО УЛОГАТА НА ЖАН-ЛУК ПИКАРД