АКТЕРКАТА МИШЕЛ ЈЕО И БИВШИОТ ШЕФ НА ФЕРАРИ, ЖАН ТОТ, СЕ ВЕНЧАА РЕЧИСИ 20 ГОДИНИ ОТКАКО ТОЈ ЈА ЗАПРОСИЛ