СО „РАНИ ТРУДОВИ“ НА ЖИЛНИК ПОЧНУВА ЛЕТНОТО КИНО ВО КИНОТЕКАТА, УТРЕ ЌЕ ИМА И РАЗГОВОР СО РЕЖИСЕРОТ