Женева

Таг
4Вести

ЦИРИХ И СИНГАПУР ПРОГЛАСЕНИ ЗА НАЈСКАПИ ГРАДОВИ НА СВЕТОТ ЗА 2023

ДВОГЛАВАТА ЖЕЛКА ЈАНУС ГО ПРОСЛАВИ 25. РОДЕНДЕН ВО ЖЕНЕВА

ЖЕНЕВА ВОВЕДЕ НАЈВИСОКА МИНИМАЛНА МЕСЕЧНА ПЛАТА НА СВЕТОТ ОД 4.000 ФРАНЦИ, ОДОБРЕНА НА РЕФЕРЕНДУМ

ГОЛЕМА КОЛЕКЦИЈА ДИЈАМАНТИ И БИСЕРИ НА МАРИЈА АНТОАНЕТА ОДИ НА ПРОДАЖБА