жирафа

Таг
3Вести

ВО ЗООЛОШКАТА ВО ВИЕНА УГИНА НАЈСТАРАТА ЖИРАФА ВО ЕВРОПА

ВО АФРИКА ЗА ПРВПАТ ОТКРИЕНИ ЏУЏЕСТИ ЖИРАФИ

ПОСЛЕДНАТА БЕЛА ЖИРАФА НА СВЕТОТ ЌЕ СЕ СЛЕДИ ПРЕКУ ГПС УРЕД ЗА ДА СЕ ЗАШТИТИ ОД КРИВОЛОВЦИ