живеалишта

Таг
2Вести

ЗА 2,5 ГОДИНИ НАПРАВИВМЕ ЕВРОПСКА ЗООЛОШКА, ВЕЛИ ТИМОТ НА СКОПЈЕ ЗОО

МОРСКИОТ ЛАВ Е НАЈПОСЕТЕН, ХРАНЕЊЕТО НА КРОКОДИЛОТ НАЈВОЗБУДЛИВО ЗА ДЕЦАТА, ВЕЛИ ЗОО АНИМАТОРОТ ВОЈО ИВАНОВ