Жизел Бундшен

Таг
2Вести

ТОМ БРЕЈДИ ГО ПОТВРДИ СТАТУСОТ НА НАЈГОЛЕМ НА СИТЕ ВРЕМИЊА СО СЕДМИОТ ОСВОЕН СУПЕРБОУЛ, ПОВЕЌЕ ОД КОЈ БИЛО НФЛ ТИМ

ЖИЗЕЛ БЕЗ ШМИНКА И СРЕДЕНА ФРИЗУРА ВО НАЈИНТИМНАТА ФОТОСЕСИЈА ДОСЕГА