ѕид

Таг
4Вести

НА ДНОТО НА БАЛТИЧКОТО МОРЕ ПРОНАЈДЕНА НАЈСТАРАТА МЕГАСТРУКТУРА ИЗГРАДЕНА ОД ЛУЃЕТО ВО ЕВРОПА

ВО МУЗЕЈОТ НА ИДНИНАТА ВО ДУБАИ ИЗЛОЖЕН ШЕСТМЕТАРСКИ ПЕСОЧЕН ЅИД НАПРАВЕН СО 3-Д ПЕЧАТЕЊЕ

МАРТИНА ЃОРЃЕСКА Е ДЕВОЈКАТА ОД МУРАЛОТ „ТАМБУРИЦА“ НА ХРВАТСКИОТ УМЕТНИК ЛОНАЦ

ГЕРМАНСКИ УМЕТНИЦИ САКААТ ДА ГО РЕИЗГРАДАТ БЕРЛИНСКИОТ ЅИД КАКО ИНСТАЛАЦИЈА