ОБНОВЕНИТЕ УРБАНИ ШУМИ ВО НОВ ЗЕЛАНД ПРИДОНЕСОА ДА СЕ ЗГОЛЕМИ ПОПУЛАЦИЈАТА ПТИЦИ