СКОПСКИОТ ФЕСТИВАЛ ЅИРНИ ОД ОВАА ГОДИНА ЌЕ ЈА ДОДЕЛУВА НАГРАДАТА „ДАНЧО ЧЕВРЕСКИ“ ЗА НАЈДОБАР КРАТОК ФИЛМ