ОВА Е ПРИЗНАНИЕ ЗА СИТЕ КОИ ЗАЕДНИЧКИ СМЕ РАБОТЕЛЕ НА ФИЛМОТ – КОЛЕ МАНЕВ И СПАСЕ ТАСЕВСКИ ГИ ДОБИЈА „ЗЛАТНИТЕ ОБЈЕКТИВИ“