Златна палма

Таг
4Вести

ДЕНЕВ И БИНОШ ЌЕ ГЛУМАТ МАЈКА И ЌЕРКА ВО НОВИОТ ФИЛМ НА ЈАПОНЕЦОТ КОРЕ-ЕДА

СКОРСЕЗЕ И БЛАНШЕТ РАКА ПОД РАКА ГО ОТВОРИЈА КАН (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ЖЕНСКИ ЅВЕЗДИ ДОМИНИРААТ ВО КАНСКОТО ЖИРИ

ФИЛМОТ НА ФАРХАДИ СО КРУЗ И БАРДЕМ ГО ОТВОРА КАН