„Златна рамка“

Таг
2Вести

РЕВИЈАТА „ЗЛАТНА РАМКА“ ЌЕ ГИ СОБЕРЕ СИТЕ МАКЕДОНСКИ ФИЛМОВИ СНИМЕНИ ЛАНИ

ВЛЕЗИ ВО МАКЕДОНСКИ ФИЛМ – ПОЧНУВА ПРВАТА РЕВИЈА „ЗЛАТНА РАМКА“