зоо негователи

Таг
2Вести

НЕГУВАТЕЛИТЕ НИЗ ЗООЛОШКА ЌЕ СЕ ДВИЖАТ СО ЕЛЕКТРИЧНИ МОТОРИ

МОРСКИОТ ЛАВ ГЕТЕ Е НАЈМИРНОТО БЕБЕ ВО СКОПСКАТА ЗООЛОШКА – ФОТОГАЛЕРИЈА