Зорица Заева

Таг
2Вести

ЗОРИЦА ЗАЕВА НА МОДНА РЕВИЈА ЗА ПОДДРШКА НА ДЕЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ

НЕ Е ВАЖНА ЗОРИЦА КАКО МАНЕКЕНКА, ТУКУ ДЕЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ, ВЕЛИ СОПРУГАТА НА ПРЕМИЕРОТ