Зулу 3.4

Таг
2Вести

АМЕРИКАНСКИОТ ТРУБАЧ РОБ МАЗУРЕК И СКОПСКОТО ТРИО „ЗУЛУ 3.4“ ГО ОТВОРААТ 41. СКОПСКИ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ

ТРИОТО „ЗУЛУ 3.4“ ЈА ДОБИ НАГРАДАТА ЗА НАЈДОБАР МЛАД ЏЕЗ МУЗИЧАР ЗА 2022