МУЗИЧКАТА ДРАМА „САМО ГЛАС“ СО АНГЕЛОВСКА И РИСТАНОВСКИ ЌЕ БИДЕ ПРВА ПРЕМИЕРА ВО МНТ ВО ПАНДЕМИЈАТА