РЕКОВ ПАК БИ ГО ИГРАЛ ПИКАРД САМО АКО Е НЕШТО РАЗЛИЧНО, ВЕЛИ ПАТРИК СТЈУАРТ ЗА НОВАТА СЕРИЈА