Вести

Категорија
2766Вести

ТВ-СЕРИЈАТА ЗА КОЧО РАЦИН, „ЦРВЕНИОТ ПОЕТ“, ЌЕ БИДЕ ПРЕМИЕРНО ПРИКАЖАНА НА 60. РАЦИНОВИ СРЕДБИ

СРПСКИОТ ПИСАТЕЛ МУХАРЕМ БАЗДУЉ ВО СКОПЈЕ ГО ПРОМОВИРА НОВИОТ РОМАН „НЕВИДЛИВАТА ДРУЖБА“

ФОНДАЦИЈАТА „ЃОРЃИ МАРЈАНОВИЌ“ ОРГАНИЗИРА НАТПРЕВАР ВО РАСКАЖУВАЊЕ КНИГИ ЗА ОСНОВЦИТЕ

МИТКОВСКИ И САЛПЕ НА 8 ЈУНИ ВО МНТ ЌЕ ГО ПРЕТСТАВАТ СПОЈОТ НА ПОЕЗИЈА И ЕЛЕКТРОНИКА, „ПОЕТРОНИКА“

ЗАФИРЧЕВ СО „ДНЕВНИКОТ НА ХУЛИГАНОТ“ НАСТАПУВА НА ФЕСТИВАЛОТ НА СОЛОТО ВО БЕЛГРАД

ОБЈАВЕН КОНКУРСОТ ЗА НАГРАДАТА „ДРАГИ“ ЗА НАЈДОБАР ПРЕВОД НА МАКЕДОНСКИ

МУЛТИМЕДИЈАЛЕН НАСТАН УТРЕ ВО НОБ ЗА КЛУПСКА СЦЕНА, КВИР КУЛТУРА И ФЕМИНИЗАМ