Здрави навики

Категорија
304Вести

САД ПЛАНИРААТ ДА ГО НАМАЛАТ НИКОТИНОТ ВО ЦИГАРИТЕ ЗА ДА НЕ СОЗДАВААТ ЗАВИСНОСТ

НАСЛЕДНИКОТ НА „МЕКДОНАЛДС“ ВО РУСИЈА ИМАШЕ ДОБАР ПОЧЕТОК, НО ПРИЗНАВА ДЕКА НЕ Е ИСТО БЕЗ „БИГ МЕК“

АВСТРИЈА НЕМА ИЗЛЕЗ НА МОРЕ, НО ГИ ИМА НАЈЧИСТИТЕ ВОДИ ЗА КАПЕЊЕ ВО ЕВРОПА

МЕСТО „КОКА-КОЛА“, „ФАНТА“ И „СПРАЈТ“, РУСИТЕ ЌЕ ПИЈАТ „КУЛ КОЛА“, „ФЕНСИ“ И „СТРИТ“

НАД 186 ТОНИ ОТПАД СОБРАНИ ВО 26 ОПШТИНИ НА ВТОРАТА ЕКОЛОШКА АКЦИЈА „ГЕНЕРАЛКА ВИКЕНД“