20 сенчури фокс

Таг
2Вести

„ДИЗНИ“ ПО 85 ГОДИНИ ГО ЗГАСНА БРЕНДОТ „20 СЕНЧУРИ ФОКС“

„ДИЗНИ“ ГО КУПИ МЕДИУМСКО-ФИЛМСКОТО ЦАРСТВО НА РУПЕРТ МАРДОК ЗА 52,4 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ