27 март

Таг
2Вести

ПУБЛИКАТА НЕ СМЕЕ ДА СИ ОДИ ПРАЗНА ОД ПРЕТСТАВА – ДЕНЕСКА СЕ СЛАВИ СВЕТСКИОТ ДЕН НА ТЕАТАРОТ

ЅИРКАЊЕТО ВО ТУЃИТЕ ЖИВОТИ ИМА СМИСЛА САМО ВО ТЕАТАРОТ – САШКО КОЦЕВ ГО ЧЕСТИТА СВЕТСКИОТ ДЕН НА ТЕАТАРЏИИТЕ