3-Д

Таг
3Вести

КОНЦЕРТОТ „ГРУВ“ ВО НОБ ЌЕ ГИ СПОИ ЏИМИ ХЕНДРИКС И КЛАСИКА СО 3-Д ВИЗУЕЛНИ ЕФЕКТИ

ШТРУМФОВИ НАПОЛНИЈА 60 ГОДИНИ, ВО 2021 ГОДИНА ДОАЃААТ ВО 3-Д ТВ-СЕРИЈА