30 години

Таг
4Вести

30 ГОДИНИ ТЕАТАР ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ, ЈУБИЛЕЈОТ ЌЕ СЕ СЛАВИ ДОПОЛНИТЕЛНО

СЕ ВРАЌА МОДАТА ОД ВРЕМЕТО НА ПАДОТ НА БЕРЛИНСКИОТ ЅИД

ФИЛМСКО ПОПЛАДНЕ ВО КИНОТЕКАТА ВО ЧЕСТ НА 30 ГОДИНИ ОД ПАДОТ НА БЕРЛИНСКИОТ ЅИД

ОД РИЧАРД БАРТОН ДО СТИВЕН СПИЛБЕРГ – БЕРЛИНСКИОТ ЅИД ИГРА ГОЛЕМА УЛОГА ВО СВЕТСКИОТ ФИЛМ