4 Јули

Таг
4Вести

АМЕРИКАНСКАТА АМБАСАДА ГО ПРОСЛАВИ ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА, 4 ЈУЛИ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

АМБИЕНТОТ НА АМЕРИКАНСКИТЕ ПАНАЃУРИ ПРЕНЕСЕН ВО СКОПЈЕ НА ПРОСЛАВАТА НА 4 ЈУЛИ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

САША БАРОН КОЕН НАВЕСТИ ПРОЕКТ ЗА СТАРИОТ НЕПРИЈАТЕЛ ТРАМП

(ФОТОГАЛЕРИЈА) СИМБОЛ НА СЛОБОДА И МЛАДЕШКИ БУНТ – АМБАСАДАТА НА САД ГО ПРОСЛАВИ 4 ЈУЛИ ВО ЗНАКОТ НА ЏИНСОТ